ПРЕКИНУВАЧ ЗА РОЛЕТНИ 10AX 250V~ EXP 1M, БЕЛ СО ТИПКА 72108.0

189 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A/250V
ДИМЕНЗИИ: 22,2 mm X 50 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ТАСТЕРОТ УПРАВУВА СО ДВИЖЕЊЕТО НА ЕЛЕКТРОМОТОРОТ ВО ДВЕТЕ НАСОКИ
ПАКУВАЊЕ: 40

400208 Brand:
Баркод

ПАР