ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН 16AX 250V~ EXP 1M 10/1, БЕЗ ТИПКА PROFIPAK PP72101

89 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A/250V
ДИМЕНЗИИ: 22,2mm X 45 mm
СТАНДАРД: IEC 60669-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ 10 КОМ

400201 Brand: