СКЛОПКА ГРЕБ. ВО КУЌИШТЕ PNBS 16-53U,1-0-2, 3P, РК

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-7,5KW(AC23);
ШЕМА: 53; 1-0-2; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА- НАДГРАДНА, ВО КУЌИШТЕ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2.

120086 Brand: