СКЛОПКА ДМ MPX 32S-1,(0,63-1), 417304 LEGRAND

2.714 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (0,63-1,0)A;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,18/0.25 kW(AC-3)
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 100kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC/EN 60947-1, IEC/EN 60947-2, IEC/EN 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-6 mm2;
ДИМЕНЗИИ: 94x45x75mm(ВXШXД).

122204 Brand: