СКЛОПКА ДМ DMS 25-25, (20-25)A, РК

1.440 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА- (20-25)A; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 12,5 kW(AC-3); ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 6kA; БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P; ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); СТАНДАРД- IEC 60947-4-1; EN 60947-4-1; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2; ДИМЕНЗИИ: 80x65x85,5mm(ВXШXД).