СКЛОПКА АС 80А,DPX3 160R80,3P, 16KA,420004 LEGRAND

5.791 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-80 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-16 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:130x81x97(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-КАФЕЗНИ ТЕРМИНАЛИ ДО 70mm2.