СКЛОПКА АС 63А,DPX3 160R63,3P,16KA,420003 LEGRAND

5.734 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-16 КА(IEC 60947-2); ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:130x81x97(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-КАФЕЗНИ ТЕРМИНАЛИ ДО 70mm2.