СКЛОПКА АС 630A, DPX3 630R630, 3P, 70KA, 422032 LEGRAND

31.622 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-630 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-70 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:260x140x105(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 300mm2.