СКЛОПКА АС 630A, DPX3 1600R630 , 4P, 50KA, 422268 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-630 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-50 КА(IEC 60947-2); ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:320x280x215(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- (2 -4) x 240mm2.