СКЛОПКА АС 250A, DPX3 630R250 , 4P, 36KA, 422005 LEGRAND

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-250 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-36 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:260x183x105(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 300mm2.