СКЛОПКА АС 1000A, DPX3 1600R1000 , 3P, 70KA, 422277 LEGRAND

76.156 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-1000 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-70 КА(IEC 60947-2);
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In;
ДИМЕНЗИИ:320x210x215(ВxШxД)mm;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- (2 -4) x 240mm2.