СИГНАЛЕН ДАВАЧ НА ТЕМПЕРАТУРА MB-DS-2,MODBUS RTU,F&F

5.779 ден

ТИП-СИГНАЛЕН ДАВАЧ НА ТЕМПЕРАТУРА;
НАПОЈУВАЊЕ-(9-30)V DC;
МЕРЕН ОПСЕГ НА ТЕМПЕРАТУРА-(-55-125)C;
ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА-DS1820 lub DS18B20;
КОМУНИКАЦИСКА ПОРТА-MODBUS RTU;
MODBUS(RS 485) ИЗЛЕЗ-ДА;
МАКСИМАЛНО ОТСТАПУВАЊЕ ПРИ МЕРЕЊЕ-+-1C;
АДРЕСИ-(1-247);
РАБОТНА ТЕМЕРАТУРА-(-20-50)C;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-2,5)mm2.

138815 Brand: