СИГНАЛЕН ДАВАЧ НА ТЕМПЕРАТУРА MB-PT-100,MODBUS RTU,F&F

5.779 ден

ТИП-СИГНАЛЕН ДАВАЧ НА ТЕМПЕРАТУРА; НАПОЈУВАЊЕ-(9-30)V DC; МЕРЕН ОПСЕГ НА ТЕМПЕРАТУРА-(-100-400)C; ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА-RT56(PT-100); КОМУНИКАЦИСКА ПОРТА-MODBUS RTU; MODBUS(RS 485) ИЗЛЕЗ-ДА; МАКСИМАЛНО ОТСТАПУВАЊЕ ПРИ МЕРЕЊЕ-+-1C; АДРЕСИ-(1-247); РАБОТНА ТЕМЕРАТУРА-(-20-50)C; МОНТАЖА-DIN ШИНА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-2,5)mm2.