МОДУЛ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ MR-RO-1,1XNO/NC,MODBUS RTU,F&F

2.690 ден

ТИП-МОДУЛ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ИЗЛЕЗИ;
НАПОЈУВАЊЕ-(9-30)V DC;
МАКСИМАЛНА СТРУЈА-16А(AC1);
КОМУНИКАЦИСКА ПОРТА-MODBUS RTU;
MODBUS(RS 485) ИЗЛЕЗ-ДА;
АДРЕСИ-(1-247);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1xNO/NC;
РАБОТНА ТЕМЕРАТУРА-(-20-50)C;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИИ-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-2,5)mm2.

138832 Brand: