ШЕЛНА 11-18 СО ШТРАФ

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ,ЧЕЛИЧНИ ШТРАФОВИ;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(11-18)mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377112 Brand: