ШЕЛНА 18-26 СО ШТРАФ

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ,ЧЕЛИЧНИ ШТРАФОВИ;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(18-26)mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377113 Brand: