СТЕГАЧ ЗА КАБЕЛ SM 7-8 (3×1.5)

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ;
ДИЈАМЕТАР-(7-8) mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ТЕМПЕРАТУРНА ИЗДРЖЛИВОСТ-650C;
НАМЕНЕТА ЗА КАБЕЛ-3×1,5mm;
ПАКУВАЊЕ-200 ПАР.

377132 Brand: