СТЕГАЧ ЗА КАБЕЛ SM 9-10 (3×2.5)

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ;
ДИЈАМЕТАР-(9-10) mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ТЕМПЕРАТУРНА ИЗДРЖЛИВОСТ-650C;
НАМЕНЕТА ЗА КАБЕЛ-3×2,5mm;
ПАКУВАЊЕ-200 ПАР.

377133 Brand: