ШЕЛНА ОКРУГЛА 4 (3×2.5; 4×1.5) MUTLUSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА,ШАЈЧЕ ЗА БЕТОН;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-8mm/(3×2.5;4×1,5)mm2;
БОЈА-БЕЛА;
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377123 Brand: