ШЕЛНА ЗА КАБЕЛ/ЦРЕВО SM 5см

17 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ;
ДОЛЖИНА-5 cm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ТЕМПЕРАТУРНА ИЗДРЖЛИВОСТ-650C;
НАМЕНЕТА ЗА-(1-5) КАБЛИ;
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР.

377114 Brand: