ШЕЛНА ПАТЕНТ СО ПЛАСТ. ШТРАФ

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(8-18)mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377110 Brand: