СТЕГАЧ ЗА КАБЕЛ SM 10-11 (5×2.5)

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИКАРБОНАТ;
ДИЈАМЕТАР-(10-11) mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ТЕМПЕРАТУРНА ИЗДРЖЛИВОСТ-650C;
НАМЕНЕТА ЗА КАБЕЛ-5×2,5mm;
ПАКУВАЊЕ-200 ПАР.

377134 Brand: