ШЕЛНА ОКРУГЛА 6 (5×6) MUTLUSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА,ШАЈЧЕ ЗА БЕТОН;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-12mm/(5×6)mm2;
БОЈА-БЕЛА;
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377125 Brand: