ПРИКЛУЧНИЦА ТЕЛЕФОНСКА PRESTIGE 2xRJ12 6/4, БЕЛА 613.000

193 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД ВО ДОЗНА Ф 70
ПРИКЛУЧНИЦАТА Е ЗА ДВЕ ОДВОЕНИ ЛИНИИ
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 36mm
СТАНДАРД: IEC 60603-7
ПАКУВАЊЕ: 20

Баркод

ПАР