ПРИКЛУЧНИЦА КОМПЈУТЕРСКА PRESTIGE 2xRJ45 Cat5e UTP, 614.000

567 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф60
МОНТАЖА НА ПРОВОДНИКОТ БЕЗ АЛАТ
ПРИКЛУЧОК ВО СКЛАД СО TIA/EIA – 568A ИЛИ 568B СТАНДАРДОТ ЗА РАСПОРЕД НА ПАРИЦИТЕ
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 37mm
СТАНДАРД: IEC 60603-7
ПАКУВАЊЕ: 20

Баркод

ПАР