ПРИКЛУЧНИЦА АНТЕНСКА PRESTIGE TV – ЗАВРШНА ИНДИВИДУАЛНА 612I.00

266 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф60
НАМАЛУВАЊЕ НА СИГНАЛОТ:<1dB
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 37mm
СТАНДАРД: IEC 60169-2
ПАКУВАЊЕ: 20