ПРИКЛУЧНИЦА PRESTIGE USB/USB FEMALE KEYSTONE БЕЛА 6162.000

588 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф60
ЗА КОНЕКЦИЈА НА USB ПРИКЛУЧОК
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
СТАНДАРД: IEC 60950-1
ПАКУВАЊЕ: 20