ПРИКЛУЧНИЦА PRESTIGE HDMI/HDMI female Keystone, бела 6163.000

652 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО ЅИД, ВО ДОЗНА Ф60
ПРЕНОС НА АУДИО И ВИДЕО СИГНАЛ
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 80mm x 80mm x 43mm
ПАКУВАЊЕ: 20