ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ЗА НА ШИНА БЕЗ КАПАК М1173, 11608 ABB

674 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА-DIN ШИНА; ДИМЕНЗИИ-85x45x70(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-10)mm2.

107280 ,
Бренд: ABB
Brands