ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ЗА НА ВРАТА СО КАПАК, EPREU1M EMAS

119 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА-ПАНЕЛ-ВРАТА; ДИМЕНЗИИ-60x50x43(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-10)mm2.

107285 ,
Бренд: EMAS
Brands