ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ЗА НА ШИНА БЕЗ КАПАК, EPREU2G EMAS

277 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА-DIN ШИНА; ДИМЕНЗИИ-75x45x62(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-10)mm2.

107282 ,
Бренд: EMAS
Brands