ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ЗА НА ШИНА БЕЗ КАПАК, 670100 KLEMSAN

221 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА-DIN ШИНА; ДИМЕНЗИИ-49,2×74,8; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-10)mm2.

107283 ,
Бренд: KLEMSAN
Brands