ТЕРМОСТАТ ЗА ЛАДЕЊЕ ЗА ОРМАР,NО,PTM111 EMAS

401 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
МОНТАЖА- НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A(230V);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН- 300V;
ПРЕКИНДА МОЌНОСТ- 1kA;
КОНТАКТИ-1NO;
ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ- (-25°C до 80°C);
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1-2.5 mm2;

380821 Brand: