ПОСТОЉЕ И ПОКРИВ ЗА ОРМАР,СЕТ, 725×425,XL 4000 20504 LEGRAND

25.159 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ТИП-ПОСТОЉЕ И ПОКРИВ ЗА ОРМАР;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL4000;
ДИМЕНЗИИ-ШИРИНА-725mm, ДЛАБИНА-475mm.