ОЗНАКА ЗА ЖИЦА ТИП KIP 18W,БЕЛА, 18X4, 508012 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
ДОЛЖИНА НА ГУМИЧКА-18mm;
БОЈА-БЕЛА, ПРАЗНА;
ДИМЕНЗИИ-30x4mm(ДxШ);
ПАКУВАЊЕ-НА ЕДНА ПЛОЧКА ИМА 20 ПАР.
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ 12 ПЛОЧКИ, 240 ПАР.

3774524 Brand: