ГУМИЧКИ ЗА МАРКИРАЊЕ НА ЖИЦА ТИП KKS 23/16-25, 23X4, 506727 KLEMSAN

11 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(16-25)mm2;
БОЈА-ТРАНСПАРЕНТНА;
ДИМЕНЗИИ-23x4mm(ДxШ);
ПАКУВАЊЕ-500 ПАР.

3774518 Brand: