ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (1,5-2,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 2 (R), ЖОЛТА, 518027 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТА,ОЗНАКА – R;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 10 РЕДА, 200 ПАР.

3774347 Brand: