КОНТРОЛЕР ЗА АВТОМАТСКО ПРЕФРЛАЊЕ НА НАПОЈУВАЊЕ, ATS SZR-279,F&F

39.654 ден

НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(3x400V+N) AC;
НАПОЈУВАЊЕ-(24-264)V AC;
БРОЈ НА КОНТРОЛИРАНИ ЛИНИИ-3;
ФРЕКВЕНЦИЈА-(45-55)Hz;
МАКСИМАЛЕН НАПОН-450V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-4xNO/NC+1NO;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-25-40)C;
ЗАШТИТА-IP20;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИЈА-6 МОДУЛИ(105mm);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-2,5)mm2.

134200 Brand: