КОНТРОЛЕР MAX PO2 СО GSM КОНТРОЛА, 2 ИЗЛЕЗИ, F&F

16.994 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-8 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230 V AC;
БРОЈ НА ИЗЛЕЗИ-2 NO;
GSM АНТЕНА-ДИМЕНЗИИ (20X100)MM,ЖИЦА ДОЛЖИНА 2,5М;
ЗАШТИТА-IP20;
ДИМЕНЗИЈА-3 МОДУЛИ(52,5mm);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-4)mm2.

132100 Brand: