ТЕМПЕРАТУРЕН ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕР CRT-15T,0-400 C,48X48X96,F&F

6.609 ден

НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(100-240) V AC;
МАКСИМАЛНА СТРУЈА-3A;
КОРЕКЦИЈА-+-15C;
PID ПОДЕСУВАЊЕ, P-(0-100);
PID ПОДЕСУВАЊЕ, I-(0-255);
PID ПОДЕСУВАЊЕ, D-(0-255);
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-10-40)C;
АЛАРМЕН КОНТАКТ-1NO;
ЗАШТИТА-IP20;
ДИМЕНЗИЈА-48x48x96mm(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-2,5)mm2.

138915 Brand: