КОНТАКТОР МОТ. CTX MINI, 12A,10, 3P, 220V AC, 417046 LEGRAND

1.323 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-12A(AC-3);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 5,5kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 1NO ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 9
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ/4 ПРЕДНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1 / 60947-4-1 and EN 60947-1 / 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.0-2,5) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 58x45x57mm(ВXШXД).

123404