КОНТАКТОР МОТ. CNM200, 200A, 22 3P, 220V, RK

21.639 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-200A(AC-3 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 110kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3N0/ ПОМОШНИ:2NO+2NC ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(25-70) mm2;
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ДИМЕНЗИИ: 180x135x116mm(ВXШXД).

123038 Brand: