КАБЕЛ UC500 S23 Cat.6A U/FTP 4P LSHF 305m DRAKA

40 ден

НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 6,9 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 8 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20 °C до +60 °C; ФРЕКВЕНЦИЈА: ДО 500 MHz; БРЕНД: DRAKA COMTEQ; СТАНДАРДИ: EIA/TIA-568-B.2, ISO/IEC 11801, IEC 61556-5, EN 50173-1, EN 50288-10; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 45 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 305 m;