КАБЕЛ H03VH-H (P/L) 2×0.75

16 ден

СТРУЈНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ВО ВОЗДУХ: 6 A; НОМИНАЛЕН НАПОН: Uo/U = 300/300 V; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 2,6 x 5,2 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 5 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +70 °C; БРЕНД: GRAND, АЛЕВАДО; СТАНДАРДИ: EN 50525-1, IEC 60227-5, HD 21.5 S3; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 26 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 200 m;

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: http://www.granddcopper.com/ind/kablovi/H03VH-H.pap.pdf