ИНВЕРТЕР A301-100F3,100W,12V DC/230V AC,f60X170mm MEAN WELL

5.743 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-12 V DC/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/USB-100W/230 V АC/ДА;
ИЗЛЕЗЕН ОБЛИК НА НАПОНОТ-МОДИФИЦИРАН СИНУС;
СТАНДАРДИ-EN 60335 ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ, НЕМА ДЕКЛАРИРАНО IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-ОБРАТЕН ПОЛАРИТЕТ,КУСА ВРСКА,
ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-1 ГОДИНА;
ДИМЕНЗИИ-f60x170mm.

1334000 Brand: