ИНДУКТИВЕН СЕНЗОР Ф12,РАМ.,2ММ,PNP-NO,(10-30)V DC,IP67,М12,SIM12FM1PSX EMAS

984 ден

ТИП- ИНДУКТИВЕН, РАМЕН, Ф=12mm; ОСТЕЛИВОСТ-2mm; НАПОН- 10-30 VDC; КОНЕКЦИЈА-СО КОНЕКТОР M12; ИЗЛЕЗ/ТИП НА КОНТАКТ- PNP-NO; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; ДОЛЖИНА -52mm.