ИНДУКТИВЕН СЕНЗОР Ф12,ИСПАK.,4ММ,NPN-NO,(10-30)V DC,IP67,M12,SIM12NM1NSX EMAS

875 ден

ТИП- ИНДУКТИВЕН, ИСПАКНАТ, Ф=12mm; ОСТЕЛИВОСТ-4mm; НАПОН- 10-30 VDC; ИЗЛЕЗ/ТИП НА КОНТАКТ- NPN-NO; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; ДОЛЖИНА -57mm.