ГРЛО ПОРЦ. E27 СО ДРЖАЧ ЗА ПЛАФОЊЕРКА SPY00022 SPARX

23 ден

БОЈА: СИВА
МАТЕРИЈАЛ: ПОРЦЕЛАН
MАКСИМАЛЕН НАПОН:250 V

283210 Brand:

Опис