ЛИНИСКА СВЕТИЛКА ЗА LED СО ЕДНОСТР. ПОВРЗ. 2×120 111278/100270 PELSAN

525 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СОСТАВ:МЕТАЛ/ПЛАСТИКА
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20°C / +45°C
СТАНДАРД:60598-2-1

238022 Brand: