ГРЛО ПОРЦ. ВИСЕЧКО Е27 СО КАПА SPY00019 SPARX

27 ден

БОЈА: СИВА
МАТЕРИЈАЛ: ПОРЦЕЛАН
MАКСИМАЛЕН НАПОН:250 V

283215 Brand:

Опис